Poradnik
lub
Ulubione0 produktów
Zaloguj się lub załóż konto, aby mieć dostęp do Listy życzeń i zapisywać ulubione produkty na Twoim koncie.
Zakwasowania Ocet jabłkowy to produkt spożywczy o delikatnym, cydrowym smaku. Jest naturalnie mętny, nie poddano go procesowi filtracji ani pasteryzacji — jest napojem żywym.
Ocet powstał ze starych odmian jabłek rosnących w sadach w Mogilnicy. Uprawy owoców prowadzone są w sposób ekologiczny.
Produkt spożywa się po uprzednim rozcieńczeniu z wodą (1-2 łyżki stołowe octu na 1/2 szklankę wody). Kwasowość octu z jabłek wynosi 4%.
Ocet jabłkowy marki Zakwasownia posiada certyfikat BIO. Jest produktem w 100% roślinnym — może być spożywany przez wegan i wegetarian.
Ocet zamknięto w szklanej butelce z zakrętką. Nie wymaga przechowywania w lodówce.
Ocet jabłkowy do przygotowywania napoju.
Ocet jabłkowy 100%.
100 ml zawiera:
Spożywanie produkty należy skonsultować z lekarzem w przypadku zaostrzonych stanów zapalnych układu pokarmowego.
500 ml