
Alter Medica Noni, sok, 500 ml
Spis treści
Opis produktu
Sok Noni Alter Medica jest to suplement diety otrzymywany w 100% z owoców noni (Morinda citrifolia). Owoce noni wspierają pracę układu odpornościowego. Zawierają m.in.: witaminę C, niacynę (witaminę B3), potas i żelazo. Sok ma oryginalny aromat i wytrawny smak. W celu przedłużenia trwałości został poddany procesowi pasteryzacji. Nie zawiera konserwantów. Ze względu na swoje naturalne pochodzenie w soku może wytrącać się naturalny osad, który nie zmienia jego właściwości. Przed użyciem wystarczy energicznie wstrząsnąć butelką.
Zastosowanie
Uzupełnienie codziennej diety w sok z owoców noni.
Zalecane spożycie
Stosować 20 ml soku 2 razy dziennie, 30 minut przed posiłkiem.
Składniki
100% sok z owoców noni (Morinda citrifolia), pasteryzowany.
Ostrzeżenia
- Nie stosować w przypadku uczulenia na owoce noni.
- U kobiet w ciąży i karmiących piersią oraz u dzieci stosowanie suplementu należy omówić z lekarzem.
Ważne wskazówki
- Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji.
- Zrównoważony sposób żywienia i prawidłowy tryb życia jest ważny dla funkcjonowania organizmu człowieka.
- Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
- Przechowywać szczelnie zamknięte, w temperaturze pokojowej do 25°C, w suchym miejscu.
- Przechowywać w sposób niedostępny dla małych dzieci.
- Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 25 dni.
- Osad pochodzenia naturalnego. Przed użyciem wstrząsnąć.
- Ze względu na składniki pochodzenia naturalnego - konsystencja, kolor, smak i zapach, mogą różnić się od siebie w zależności od danej partii. Nie wpływa to na jakość i działanie produktu.
Zawartość netto
500 ml
Dodatkowe informacje
- Produkt pasteryzowany.
- Bez konserwantów.
Producent
Alter Medica Jan Szupina
ul.Spokojna 11
34-300 Żywiec
Cechy produktu
Informacja o sprzedającym
kontakt@gemini.pl
tel. + 48 58 782 22 22
Sprzedający zobowiązuje się do oferowania wyłącznie produktów lub usług zgodnych z mającymi zastosowanie przepisami prawa Unii.




















