
Ziaja Kozie Mleko, krem 1, nawilżanie, cera sucha, 50 ml
Produkt wyprzedany
Spis treści
Opis produktu
Aktywny preparat o intensywnym działaniu nawilżającym, przeznaczony do skóry suchej i mało elastycznej. Intensywnie i trwale nawilża naskórek oraz głębsze warstwy skóry. Uzupełnia niedobór naturalnych substancji odżywczych. Stymulując naturalne procesy odnowy naskórka wyraźnie wygładza drobne zmarszczki. Zapobiega fotostarzeniu oraz skutecznie łagodzi podrażnienia.
Zastosowanie
Pielęgnacja cery suchej, mało elastycznej, pierwsze zmarszczki; pielęgnacja cery po 20 roku życia. Idealny pod makijaż.
Sposób użycia
Krem nanieść na oczyszczoną skórę. Delikatnie wklepać. W przypadku skóry bardzo przesuszonej wieczorem stosować Kozie Mleko krem 2 odżywianie wygładzanie.
Składniki (INCI)
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Isononyl Isononanoate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Glycerin (gliceryna), Cetyl Alcohol, Dimethicone, Ethylhexyl Salicylate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (masło shea), Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Panthenol (pantenol), Tocopheryl Acetate (witamina E), Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (oliwa z oliwek), Goat Milk Extract (wyciąg z mleka koziego), Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment (wyciąg z bakterii fermentacji mlekowej), Cyclodextrin, Retinyl Palmitate (pochodna witaminy A), Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Hydroxyacetophenone, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Citric Acid.
Dodatkowe informacje
- Produkt testowany dermatologicznie i alergologicznie.
- Zawiera witaminę A. Przed użyciem należy uwzględnić jej dzienne pobranie.
Producent
Cechy produktu
Informacja o sprzedającym
kontakt@gemini.pl
tel. + 48 58 782 22 22
Sprzedający zobowiązuje się do oferowania wyłącznie produktów lub usług zgodnych z mającymi zastosowanie przepisami prawa Unii.




















