HiPP Bio Pasta Bambini, spaghetti z pomidorami i mozzarellą to pełnowartościowy obiadek odpowiedni dla dzieci po 7 miesiącu życia. Przygotowany jest ze składników z rolnictwa ekologicznego delikatnie gotowanych na parze. Zawiera drobne cząsteczki wspierające naukę gryzienia. Nie zawiera dodatku soli, ma naturalny, delikatny smak. Zgodnie z przepisami prawa jest wolny od konserwantów oraz barwników.
Danie jest gotowe pod spożycia po podgrzaniu w kuchence mikrofalowej lub kąpieli wodnej. Zostało utrwalone termiczne w procesie sterylizacji, dzięki czemu przed pierwszym otwarciem nie wymaga przechowywania w lodówce. Zgodnie z przepisami prawa nie zawiera substancji konserwujących i barwników.
Bezmięsne danie idealne na obiad dla małych dzieci i niemowląt po 7. miesiącu życia.
Pomidory* 31%, marchew*, ugotowany makaron* 19% (z pszenicy* durum), cukinia*, odtłuszczone mleko*, mozzarella* 3% (z krowiego mleka*), odtłuszczone mleko* w proszku, olej rzepakowy* 2,1%, cebula*, ugotowany, zmielony makaron* (z pszenicy* durum), przyprawy*.
*z rolnictwa ekologicznego
100 g produktu zawiera:
1 porcja (220 g) produktu zawiera:
Uczulenie na którykolwiek ze składników produktu.
220 g
Wyprodukowano w Unii Europejskiej dla:
Hipp Polska Sp. z o.o.
ul. Giełdowa 1
01-211 Warszawa