HiPP Pasta Bambini Bio Rigatoni Napoli to szybki w przygotowaniu obiadek, który został zainspirowany smakami kuchni włoskiej. Bezmięsny posiłek jest przeznaczony dla dzieci po 11 miesiącu życia.
HiPP Pasta Bambini Bio Rigatoni Napoli zawiera w swoim składzie odpowiednio dobrane składniki, które zostały ugotowane na parze i są dostosowane do wieku dziecka. Konsystencja dania zawiera niewielkie cząstki, które pomagają w nauce jedzenia. Zgodnie z przepisami prawa żywność dla niemowląt i małych dzieci nie zawiera substancji konserwujących, barwników i aromatów.
Żywienie dzieci po 11. miesiącu życia.
Pomidory* 34 %, odtłuszczone mleko* 30 %, cukinia* 10 %, marchew* 7 %, makaron* 7 %¹ (z pszenicy durum*), seler*, olej rzepakowy* 2,8 %, cebula*, skrobia ryżowa*, mąka pszenna*, pasta pomidorowa* 1,0 %, tarty twardy ser* 0,8 %, przyprawy.
¹zawartość makaronu po ugotowaniu: 25 %
*z rolnictwa ekologicznego.
100 g zawiera:
220 g zawiera:
220 g
Wyprodukowano w Unii Europejskiej dla:
HiPP Polska Sp. z o.o.
ul. Giełdowa 1
01-211 Warszawa
www.hipp.pl