Ekologiczne chrupki kukurydziano-ryżowe BIO marki Fruchtbar z posypką ze sproszkowanej marchewki i dyni. Warzywa wykorzystane do produkcji chrupek pochodzą z certyfikowanych upraw ekologicznych. Chrupki w kształcie małych kaczuszek sprawdzą się jako lekka przekąska dla dzieci powyżej 12 miesiąca życia. Produkt bez dodatku soli, cukru, naturalnie bezglutenowe.
Chrupki podawać dziecku bezpośrednio do ręki.
Mąka kukurydziana* (37%), mąka ryżowa* (34%), olej słonecznikowy* (14%), sproszkowana marchew* (7,5%), sproszkowana dynia (7,5%).
*składniki z upraw rolnictwa ekologicznego
100 g produktu zawiera:
30 g
Jufico GmbH
Justus-von-Liebig-Ring 4-6
82152 Krailling, Niemcy
Vinet Łukasz Moskwa
ul. Szymanowskiego 5
05-092 Łomianki