KruKam Pasta orzechowa ze słonym karmelem to doskonałe połączenie smaku orzechów arachidowych z solą himalajską bez dodatku oleju palmowego. Idealnie nadaje się na śniadanie do chleba, tostów, naleśników czy gofrów. Sprawdzi się także jako słodko-słony, orzechowy dodatek wzbogacający smak przekąsek.
Orzechy ziemne, nazywane arachidowymi, stanowią cenne źródło białka i błonnika pokarmowego. Produkt marki KruKam sprawdzi się do stosowania jako dodatek wzbogacający dania w białko roślinne, w tym koktajle na bazie mleka lub jego zamienników.
Urozmaicenie codziennej diety.
Pasta z orzechów arachidowych 83%, cukier buraczany, woda demineralizowana, sól himalajska.
100 g produktu zawiera:
Uczulenie na którykolwiek składnik pasty orzechowej (wyprodukowano w zakładzie, gdzie przetwarzane są również inne orzechy i sezam).
300 g
Wyprodukowano w Polsce.
KruKam Sp. z o.o.
Marklowicka 21B
44-300 Wodzisław Śląski