Tabliczka 100% kakao Las Vegan's to nic innego jak wegańska gorzka czekolada Bio bez dodatku cukru, produkowana w 100% z prażonych ziaren kakaowca pochodzących z rolnictwa ekologicznego w Ugandzie. Stworzona metodą bean to bar, czyli od ziarenka do tabliczki, co w praktyce oznacza, że producent kontroluje przebieg procesu powstawania czekolady od obróbki ziaren aż do tabliczki. To najczystsza postać czekolady i wyjątkowa uczta dla prawdziwych koneserów. Jej głęboki czekoladowy smak zachwyci każde podniebienie.
Czekolada wegańska Bio 100% kakao Las Vegan's jest produkowana wyłącznie z naturalnych i ekologicznych składników. Jej prosty skład gwarantuje autentyczność i głębie smaku. Nie zawiera żadnych produktów pochodzenia zwierzęcego. W jej składzie nie ma nawet śladowych ilości mleka.
Co ważne, marka Las Vegan’s jest zbudowana na wartościach ekologicznych i dbałości o planetę. Misją firmy jest tworzenie produktów z czystym, prostym składem oraz używanie opakowań bez plastiku i innych tworzyw sztucznych. Las Vegan’s kontroluje cały proces produkcji czekolady, począwszy od wyboru ziaren kakaowca, poprzez prażenie, formowanie w tabliczki, aż po pakowanie, co pozwala zagwarantować najwyższą jakość produktu. Czekolady Las Vegan’s są pakowane w całkowicie kompostowalne opakowanie – specjalny papier, bez folii czy tradycyjnego sreberka, który podczas rozkładu nie uwalnia szkodliwych dla środowiska substancji.
Wybierając tabliczkę czekolady Las Vegan's 100% kakao, wybierasz nie tylko autentyczny smak prawdziwej czekolady, ale również świadomy styl życia. To doskonały produkt nie tylko dla wegan, ale również dla tych, którzy pragną połączyć przyjemność jedzenia z troską o siebie i o planetę.
Prażone ziarno kakao Uganda*. Masa kakaowa min. 100%.
100 g produktu zawiera:
*surowce z rolnictwa ekologicznego
Nie spożywać w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu (może zawierać orzechy).
50 g
Las Vegan’s S.A.
ul. Ludowa 14
05-092 Łomianki