Krem dzięki zawartym składnikom aktywnym takim jak: masło kakaowe, hydrolat różany i olej z kiełków pszenicy o wysokiej zawartości naturalnej witaminy E, doskonale wygładza, nawilża i regeneruje uszkodzony naskórek. Konsystencja kremu jest bardziej płynna latem, a zimą bardziej zwarta. Wynika to z dużej zawartości masła kakaowego, które topi się w temperaturze ok. 36°C.
Pielęgnacja cery suchej, dla osób w każdym wieku, do stosowania na dzień i na noc.
Niewielką ilość kremu nanieść na oczyszczoną skórę twarzy.
Aqua, Rosa Damascena Flower Water (destylat z róży damasceńskiej), Theobroma Cacao Seed Butter (masło kakaowe), Triticum Vulgare Germ Oil (olej z kiełków pszenicy), Linum Usitatissimum Seed Extract (olej lniany), Glycerin (gliceryna), Hydroxyethyl Acrylate, Sodium Hyaluronate (hialuronian sodu), Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Panthenol (pantenol), Trilaureth-4 Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
Krem odpowiedni dla wegan.