Mini ciasteczka Peanut Butter Chocolate Frank&Oli to wyjątkowe połączenie aksamitnej pasty arachidowej (aż 33% składu) i intensywnej czekolady. Są wegańskie, bez dodatku cukru i glutenu, a dzięki naturalnym składnikom stanowią pyszną alternatywę dla klasycznych słodyczy. To idealna przekąska w pracy, szkole, po treningu czy w podróży – zawsze pod ręką w poręcznym opakowaniu doypack.
Są chrupiące i aromatyczne,
zawierają 33% pasty arachidowej,
nie zawierają glutenu,
nie zawierają dodatku cukru,
są odpowiednie dla wegan,
mają wysoką zawartość błonnika pokarmowego.
Mini ciasteczka z masłem orzechowym i czekoladą to pyszna propozycja dla wszystkich miłośników pożywnych i roślinnych przekąsek. Sięgnij po nie zawsze wtedy, gdy masz ochotę na coś słodkiego – bez wyrzutów sumienia.
Przekąska zapewniająca dodatkowe źródło błonnika w diecie.
Miazga z orzeszków arachidowych 33%, błonnik z korzenia cykorii, bezglutenowe płatki owsiane, mąka z orzeszków arachidowych 11%, orzeszki arachidowe 9 %, czekolada z maltitolem 8% (substancja słodząca: maltitol, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny z rzepaku, aromat), emulgator: lecytyny z rzepaku, sól himalajska, naturalny aromat.
100 g produktu zawiera:
Nie należy spożywać produktu w przypadku alergii lub nietolerancji na jego składniki.
100 g
Frank&Oli Sp. z o.o
ul. Lisia 31
05-270 Marki
hallo@frankoli.com