HiPP Zupka Bio jarzynowa krem zawiera składniki specjalnie dopasowane do potrzeb żywieniowych niemowląt powyżej 4 miesiąca życia, dlatego można ją wprowadzać do jadłospisu dziecka już na początku rozszerzania mlecznej diety. Zupki stanowią ważny element prawidłowego żywienia dzieci ze względu na dużą zawartość jarzyn. Warzywa wykorzystane do przygotowania Zupki Bio jarzynowej marki HiPP uprawiane są zgodnie z surowymi normami rolnictwa ekologicznego. Obecne w składzie zupy warzywa: marchew, ziemniaki, kalafior i zielony groszek gotowane są łagodnie na parze, w celu zachowania wartości odżywczych. Pełnowartościowy posiłek dla niemowląt krem HiPP Bio ma tradycyjny, delikatny smak i gładką konsystencję.
HiPP Zupka Bio jarzynowa krem w szklanym opakowaniu posiada bezpieczne zamknięcie próżniowe wieczka, które klika przy pierwszym otwarciu produktu.
Zupka warzywna HiPP Bio od pokoleń to produkt sterylizowany.
HiPP Zupka Bio jarzynowa, krem przeznaczona jest dla niemowląt po 4. miesiącu życia.
Marchew*, ziemniaki*, kalafior*, groszek*, woda, olej rzepakowy* 1,3%. Zawartość warzyw: 73%.
*z rolnictwa ekologicznego.
100 g produktu zawiera:
*z rolnictwa ekologicznego
**zawartość soli w produkcie wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
125 g
Wyprodukowano w UE dla:
HiPP Polska Sp. z o.o.
ul. Giełdowa 1
01-211 Warszawa