


Inter-Vion, szczotka do masażu ciała, agawa, 1 sztuka
Spis treści
Opis produktu
Szczotka do masażu ciała agawa Inter-Vion to okrągła szczotka pomagająca w walce z cellulitem.
Szczotka do masażu ciała agawa Inter-Vion – zalety
- wykonana z naturalnego włosia z agawy,
- do stosowania na sucho i mokro,
- pomaga w walce z cellulitem i zwiotczałą skórą,
- delikatnie złuszcza martwy naskórek,
- ma praktyczną rączkę, która ułatwia trzymanie szczotki.
Naturalna okrągła szczotka przeznaczona jest do masażu całego ciała na sucho i morko. Skutecznie pomaga w walce z cellulitem i stanowi rodzaj delikatnego peelingu. Z powodzeniem złuszcza martwy naskórek, a specjalny uchwyt ułatwia trzymanie szczotki. Elastyczne wypustki intensyfikują efekt masażu.
Szczotka wykonana jest z naturalnego włosia z agawy. Jej regularne stosowanie sprawia, że skóra staje się wygładzona, rozjaśniona, bardziej napięta i elastyczna. Dla uzyskania najlepszych efektów zaleca się stosowanie szczotki minimum raz w tygodniu. Po użyciu do masażu na mokro należy ją wysuszyć włóknami do dołu, szczotkę można myć naturalnym mydłem.
Sposób użycia
- Masaż możesz wykonywać na sucho i na mokro.
- Masaż wykonuj zawsze w kierunku serca.
- Aby uzyskać dobry efekt, stosuj raz w tygodniu.
- Po użyciu na mokro susz z włóknami skierowanymi w dół.
Cechy produktu
Szczotka do masażu ciała agawa Inter-Vion – właściwości
- wykonana z naturalnego włosia z agawy,
- do stosowania na sucho i mokro,
- redukuje cellulit i ujędrnia zwiotczałą skórę,
- delikatnie złuszcza martwy naskórek,
- ma praktyczną rączkę, która ułatwia trzymanie szczotki.
Specyfikacja techniczna
- włosie: z agawy,
- rączka: drewniana.
Zawartość opakowania
- 1 x szczotka do masażu ciała agawa Inter-Vion.
Producent
Inter-Vion SA
La Brosse & Dupont
ul. Łopuszańska 95
02-457 Warszawa
kontakt@inter-vion.com
Cechy produktu
Informacja o sprzedającym
kontakt@gemini.pl
tel. + 48 58 782 22 22
Sprzedający zobowiązuje się do oferowania wyłącznie produktów lub usług zgodnych z mającymi zastosowanie przepisami prawa Unii.




















