Jagodowe wafelki ryżowe HiPP BIO to naturalne i lekkostrawne wafelki o prostym składzie dopasowanym do potrzeb małych dzieci i niemowląt po 7 miesiącu życia.
Zostały wytworzone w 100% z ekologicznego ryżu, soku jabłkowego i przecieru jagodowego. Dodatkowo w swoim składzie zgodnie z przepisami prawa zawierają witaminę B1. Są delikatne i naturalne, a jednocześnie mają wyśmienity, owocowy smak. Dzięki temu nie zawierają dodatku cukru, aby maluszek zbyt szybko nie przyzwyczaił się do słodkiego smaku. Są okrągłe i idealnie dopasowują się do małych rączek, co pozwala na naukę samodzielnego jedzenia.
Wafelki ryżowe HiPP BIO przeznaczone są dla niemowląt po 7. miesiącu życia i małych dzieci.
Ryż* 87%, zagęszczony sok jabłkowy* 12%, przecier jagodowy* 1,3%, zagęszczony sok marchwiowy*, tiamina (witamina B1).
100 g produktu zawiera:
1 sztuka zawiera:
*z rolnictwa ekologicznego
**zawiera naturalnie występujące cukry.
***zawartość soli wynika z obecności naturalnie występującego sodu
****zgodnie z przepisami prawa
*****RWS – Referencyjna Wartość Spożycia
Nie spożywać w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.
30 g
Wyprodukowano w UE dla:
HiPP Polska Sp. z o.o.
ul. Giełdowa 1
01-211 Warszawa