Nawilżający krem do twarzy z filtrem SPF 50 Nacomi Next Level Basic jest wodoodporny i fotostabilny. Nie pozostawia białych śladów i jest odporny na ścieranie. Jego receptura zawiera cztery formy kwasu hialuronowego, dzięki którym optymalnie nawilża. Kosmetyk zawiera także wysoki filtr SPF 50, dzięki któremu zapewnia skuteczną przeciwsłoneczną ochronę UV. Dodatkowo wzbogacono go o ekstrakt z herbaty matcha, hemiskwalan, olej z passiflory i oliwę z oliwek.
Krem można stosować samodzielnie lub jako nawilżającą bazę pod makijaż. Odżywia, działa antyoksydacyjnie i przeciwstarzeniowo. Pozostawia skórę doskonale nawilżoną, miękką i gładką.
Aqua, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Glycerin (gliceryna), Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Coco-Caprylate/Caprate, Isopropyl Myristate, Propylheptyl Caprylate, Hydrogenated Farnesene, Olea Europaea Fruit Oil (oliwa z oliwek), Stearic Acid, Sodium Lauroyl Glutamate, Passiflora Incarnata Seed Oil (olej z męczennicy), Camellia Sinensis Leaf Extract (ekstrakt z zielonej herbaty), Linum Usitatissimum Seed Extract (ekstrakt z lnu), Althaea Officinalis Root Extract (ekstrakt z korzenia prawoślazu), Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract (ekstrakt ze słodkich migdałów), Hydrolyzed Glycosaminoglycans (hydrolizowane glikozaminoglikany), Sodium Hyaluronate (hialuronian sodu), Hyaluronic Acid (kwas hialuronowy), Hydrolyzed Hyaluronic Acid (hydrolizowany kwas hialuronowy), Sodium Hyaluronate Crosspolymer (hialuronian sodu), Tocopherol (witamina E), Glycine Soja Oil (olej sojowy), Potato Starch Modified, Polyglyceryl-3 PCA, Decyl Glucoside, Zea Mays Starch, Propanediol, Tocopheryl Acetate, Dehydroacetic Acid, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Citric Acid, Parfum, Raspberry Ketone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Glycol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol.
Krem nawilżający z filtrem Nacomi Next Level Basic został wyprodukowany w Polsce.