


Phyto Curls, stylizujący żel-krem podkreślający loki, 150 ml
Spis treści
Opis produktu
Stylizujący żel-krem podkreślający loki Phyto Curls podkreśla naturalny kształt fal i loków, nadając im sprężystości. Gwarantuje ochronę przed puszeniem oraz wilgocią, zapewniając blask przez cały dzień.
Jak działa stylizujący żel-krem Phyto Curls?
- podkreśla naturalny kształt loków i fal,
- chroni przed wilgocią,
- nadaje włosom połysk.
Kompleks Hydra Curl na bazie sfermentowanego cukru przywraca kształt falom i lokom. Wyciąg z malwy białej zapewnia kosmykom piękny połysk.
Żel-krem podkreślający loki Phyto Curls to doskonałe rozwiązanie dla sprężystych, naturalnie kręconych włosów.
Zastosowanie
- Podkreślenie naturalnego kształtu loków i fal.
- Włosy falowane, kręcone typu 2A do 3A, puszące się, niesforne.
Sposób użycia
- Na mokrych włosach rozprowadź niewielką ilość produktu, pasmo po paśmie.
- Ugniataj loki od końcówek aż po nasadę, aby nadać im kształt.
- Użyj dyfuzora lub pozwól włosom wyschnąć naturalnie.
Składniki (INCI)
Stylizujący żel-krem podkreślający loki Phyto Curls – skład
Aqua/Water/Eau, Erythritol, Propanediol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Polyquaternium-37, Cetearyl Alcohol, Distearooylethyl Dimonium Chloride, Shorea Stenoptera Seed Butter, Parfum / Fragrance, Caesalpinia Spinosa Gum, Panthenol, Chlorphenesin, Behentrimonium Chloride, Sodium Benzoate, Linalool, Tocopherol, Althaea Officinalis Root Extract, Citric Acid, Linalyl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Benzaldehyde, Citronellol, 4168A.
Dodatkowe informacje
- 97% składników pochodzenia naturalnego.
- Nie zawiera silikonów.
Producent
LABORATOIRE NATIVE POLSKA Sp. z o.o.
ul. Widok 16/3
00-023 Warszawa
biuro@laboratoire-native.com
Cechy produktu
Informacja o sprzedającym
kontakt@gemini.pl
tel. + 48 58 782 22 22
Sprzedający zobowiązuje się do oferowania wyłącznie produktów lub usług zgodnych z mającymi zastosowanie przepisami prawa Unii.

























