Organiczna kombucha Mango + Marakuja Vigo to wyjątkowa kombucha inspirowana smakami Ameryki Południowej. Słodycz soczystego mango dojrzewającego w górskim klimacie kolumbijskich Kordylierów idealnie łączy się z intensywnie tropikalnym aromatem peruwiańskiej marakui, tworząc harmonijną i orzeźwiającą kompozycję smakową.
Powstaje z najwyższej jakości składników i warzona jest w małych partiach, aby zachować swój rzemieślniczy charakter oraz naturalną świeżość. Delikatnie musująca struktura podkreśla jej lekkość i wyjątkowy smak.
Kombucha to napój powstały w wyniku naturalnej fermentacji słodzonej herbaty z udziałem kultury bakterii i drożdży (tzw. scoby). Proces ten nadaje napojowi lekko kwaskowaty, orzeźwiający smak oraz delikatnie musującą strukturę.
To produkt niealkoholowy, który może stanowić ciekawą alternatywę dla tradycyjnych napojów gazowanych czy soków. Kombucha jest ceniona za swój unikalny smak i rzemieślniczy charakter, a jej receptura wywodzi się z dawnych tradycji fermentacji napojów herbacianych.
Wybierz naturalną kombuchę z organicznej fermentowanej herbaty VIGO Mango + Marakuja Bio i poznaj smak tropikalnego orzeźwienia!
Pić schłodzone.
Woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, fruktoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombuchy), pulpa z mango*, sok z marakui* (NFC), nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla.
100 ml produktu zawiera:
* certyfikowany składnik ekologiczny
Nie spożywać w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników produktu.
330 ml
Cruz Group Sp. z o.o.
ul. Wenecjańska 7/104
61-101 Poznań
kontakt@vigokombucha.com
Bio Planet S.A.
ul. Fabryczna 9B
05-084 Leszno k. Warszawy
info@bioplanet.pl