Babka jajowata Intenson to w pełni naturalny dodatek, który łatwo wkomponujesz w codzienne menu. Dzięki uniwersalnej formie łupin nasiennych możesz wzbogacić swoje posiłki o wartościowy składnik roślinny, idealny dla osób poszukujących zdrowych i naturalnych produktów. Zaliczana do superfood – sprawdzi się również w diecie wegetariańskiej, jak i wegańskiej.
Babka jajowata (Plantago ovata) to roślina pochodząca z rejonu Morza Śródziemnego. Jej łupiny charakteryzują się wysoką zawartością błonnika i białka, co czyni je cennym składnikiem codziennej diety. Po zalaniu wodą tworzą naturalny śluz roślinny, który ułatwia wkomponowanie ich w różnorodne dania – od śniadań po lekkie przekąski.
Łupiny babki jajowatej Intenson to wszechstronny składnik, który możesz dodawać do:
Należy pamiętać, aby przy regularnym spożyciu babki jajowatej pić odpowiednią ilość płynów – minimum 2 litry dziennie – co wspiera prawidłowe funkcjonowanie organizmu.
Wzbogać swoje codzienne menu łupinami babki jajowatej Intenson. To naturalny, roślinny dodatek, który pozwala tworzyć smaczne, różnorodne i zdrowe posiłki każdego dnia.
Urozmaicenie codziennej diety.
100% łupiny babki jajowatej (Plantago ovata).
100 g produktu zawiera:
Nie spożywać w przypadku nadwrażliwości/uczulenia na składniki produktu (może zawierać gorczycę i sezam).
150 g
Kraj pochodzenia znajduje się na opakowaniu.
Intenson S.A.
Całowanie 94 G
05-480 Karczew
kontakt@intenson.pl