Cukierki Ricola Czarny Bez z ziołami z Alp Szwajcarskich to doskonały sposób na kojące orzeźwienie. Każdy cukierek to niezwykle harmonijne połączenie między innymi mięty pieprzowej, szałwii lekarskiej, prawoślazu lekarskiego, krwawnika pospolitego i ślazu dzikiego z dodatkiem naturalnie słodkiego i kwiatowego smaku czarnego bzu.
Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna. Poczuj już teraz świeżość letniego smaku w Twoich ustach i wypróbuj kwiatowy klasyk – czarny bez jako dodatek do ziół w bezcukrowych cukierkach marki Ricola.
Odświeżające cukierki ziołowe z dodatkiem czarnego bzu.
Substancja słodząca: izomalt, kwas: kwas jabłkowy, skoncentrowany sok cytrynowy, wyciąg (0,5%) z kwiatów czarnego bzu i mieszanki ziół Ricola (wyciąg z mieszanki 13 ziół: babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwiosnek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna), substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, naturalne aromaty, koncentraty (z batata, z marchwi), mentol.
100 g produktu zawiera:
27,5 g
Ricola AG
4242 Laufen
Szwajcaria