Ricola Mentol cukierki z ziołami z Alp Szwajcarskich to doskonały sposób na kojące orzeźwienie. Każdy cukierek to niezwykle harmonijne połączenie między innymi mięty pieprzowej, szałwii lekarskiej, czarnego bzu, prawoślazu lekarskiego, babki lancetowatej, ślazu dzikiego i krwawnika pospolitego.
Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna.
Poczuj świeżość ziołowego smaku w Twoich ustach i wypróbuj bezcukrowe cukierki z mentolem marki Ricola.
Odświeżające cukierki ziołowe z mentolem.
Substancja słodząca: izomalt, mentol, wyciąg (0,4%) z melisy i mieszanki ziół Ricola (babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwiosnek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna), ekstrakt ze spiruliny, naturalny aromat, substancja słodząca: glikozydy stewiolowe ze stewii, olejek z mięty pieprzowej, sól, koncentrat z marchwi.
100 g produktu zawiera:
27,5 g
Ricola AG
4242 Laufen
Szwajcaria