Poradnik
lub
Ulubione0 produktów
Zaloguj się lub załóż konto, aby mieć dostęp do Listy życzeń i zapisywać ulubione produkty na Twoim koncie.
Miody Manuka charakteryzuje rdzenne pochodzenie. Miody powstają jedynie w nielicznych rejonach Nowej Zelandii będących naturalną ostoją rzadkich krzewów z rodzaju Leptospermum scoparium. Miody te charakteryzują się dodatkowo takimi cechami jak: odpowiedni zakres przewodności właściwej, wyjątkowy smak określany jako mineralny, lekko gorzki; silnie aromatyczny zapach z wyczuwalnymi nutami wilgotnej ziemi i wrzosu; obecnością pyłku charakterystycznego dla krzewów Manuka oraz składników, w tym: methylglyoxalu (MGO).
Uzupełnienie diety w metylogloksial.
Miód z krzewu Manuka 50%, miód wielokwiatowy 50%.
100 g produktu zawiera:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
1 kg
ProPharma Sp. z o.o.
Łopuszańska 36
02-220 Warszawa