Cukierki Ricola Melisa z ziołami z Alp Szwajcarskich to doskonały sposób na kojące orzeźwienie. Każdy cukierek to niezwykle harmonijne połączenie między innymi mięty pieprzowej, szałwii lekarskiej, prawoślazu lekarskiego, krwawnika pospolitego i ślazu dzikiego z dodatkiem naturalnie świeżego, cytrusowego smaku melisy.
Zioła służące do produkcji cukierków Ricola uprawiane są przez farmerów w Alpach, gdzie powietrze jest czyste, a gleba żyzna. Melisa lekarska o przyjemnym, świeżym zapachu pochodzi ze wschodniego wybrzeża Morza Śródziemnego.
Poczuj już teraz świeżość cytrynowego smaku melisy w Twoich ustach i wypróbuj bezcukrowe cukierki marki Ricola.
Odświeżające dla ust i gardła.
Substancja słodząca: izomalt, kwas: kwas cytrynowy, wyciąg (0,3%) z melisy i mieszanki ziół Ricola (wyciąg z mieszanki 13 ziół: babka lancetowata, prawoślaz lekarski, mięta pieprzowa, tymianek właściwy, szałwia lekarska, przywrotnik pospolity, krwawnik pospolity, biedrzeniec mniejszy, ślaz dziki, czarny bez, pierwiosnek lekarski, przetacznik leśny, szanta zwyczajna), naturalny aromat owoców cytrusowych, koncentrat z marchwi, substancje słodzące: glikozydy stewiolowe ze stewii, taumatyna, olejek z mięty pieprzowej, olejek z mięty, mentol.
100 g produktu zawiera:
27,5 g
Ricola AG
4242 Laufen
Szwajcaria